Hou een helder Overzicht op uw Onderneming. Privé-detective/mystery shopper Karin Geens biedt u de diensten die u zoekt.

Prive-detective in Vlaams-Brabant: mystery shopping

Bent u benieuwd naar hoe uw personeel omgaat met klanten? Schakel dan een privé-detective in als Mystery Shopper! Wij doen aan Mystery Shopping in de omgeving van Leuven, Mechelen en Vlaams-Brabant.


Dankzij een Privé-detective die een Mystery Shopping-onderzoek uitvoert, krijgt u een duidelijk beeld van de klantvriendelijkheid, eerlijkheid en houding van uw personeel tegenover klanten. Na het onderzoek krijgt u een gedetailleerd en uitgebreid verslag van de bevindingen van onze Privédetective. Ook voor een onderzoek naar overspel & het opvolgen van uw kinderen bent u bij ons aan het juiste adres.

NEEM CONTACT OP

Detective in Vlaams-Brabant: personeelscontrole & bedrijfsdiefstal

Onze Detectives gaan niet alleen na of er iemand binnen uw bedrijf een diefstal heeft gepleegd, van welke aard dan ook, maar we verrichten eveneens onderzoek naar problemen die een bedrijf ondervindt met bepaalde werknemers. 


Soms maken sommige personeelsleden misbruik van verkregen privileges, of geven ze irreële onkostennota's of prestatiebladen door. Afspraken met klanten worden niet nageleefd. De werknemer gaat ergens anders werken tijdens zijn of haar ziekteverlof. Het concurrentiebeding door werknemers of handelsondernemingen wordt overtreden, door met uw klantenbestand naar de concurrentie te gaan of over te lopen met nieuwe projecten. Er zijn legio voorbeelden te noemen. 


Uw firma' kan een beroep doen op Detectivebureau Karin Geens in Mechelen en Leuven, die de handel en wandel van uw personeel kan controleren. Als de arbeidsprestaties te wensen overlaten, of er andere problemen zijn met uw werknemers, dan gaan wij op zoek naar de reden van wangedrag. Er zijn veel mogelijke oorzaken, zoals ziekte, een drankprobleem, een gokverslaving... 


Door middel van intense observatie kunnen we snel duidelijkheid verschaffen en bijstaan in het afdwingen van een compensatoire vergoeding voor benadeling van uw bedrijf.

Contacteer ons voor een Mystery Shopping-onderzoek of bedrijfsrecherche regio Vlaams-Brabant, Leuven & Mechelen!

Privé-detective Karin Geens

Uw privé-detective voor mystery shopping in Vlaams-Brabant