top of page
mystery shopping

Diefstal, mystery shopping of personeelscontrole in of rond Leuven of Mechelen

Reeds meer dan 20 jaar ervaring als privé-detective

Mystery shopper

U doet uw uiterste best om het uw klanten naar hun zin te maken. Vraagt u zich af hoe uw personeel omgaat met uw klanten? Wilt u uw klantenservice verbeteren? Schakel Privé-detective Karin Geens in als mystery shopper in uw zaak en krijg antwoorden. Wij geven u een goede indruk van de klantvriendelijkheid, houding en eerlijkheid van uw personeel tegenover uw klanten. Wij zetten onze bevindingen op papier en met een uitgebreid en gedetailleerd verslag kunt u indien nodig aan de slag.

privédetective huren

Privédetective voor personeelscontrole en bij bedrijfsdiefstal

Problemen met een of meerdere werknemers? Vermoedt u diefstal door iemand van uw eigen personeel? Dan kan Privé-detective Karin Geens zekerheden bieden. Misbruik van ziekteverlof of privileges, vermoeden van een drankprobleem of gokverslaving, ongewone of buitensporige uitgaves, afspraken die niet nageleefd worden, een klantenbestand of eigen project dat bij de concurrent verzeild geraakt … allemaal redenen om een privédetective tegen bedrijfsdiefstal in te schakelen. U kunt privédetective Karin Geens inschakelen om uw personeel te screenen en u bij te staan in het afdwingen van een compensatoire vergoeding voor benadeling van uw bedrijf.

Detectivekantoor Karin Geens als mystery shopper of een privédetective in en rond Mechelen, Leuven of elders in Vlaams-Brabant voor uw bedrijf? Contacteer ons meteen!

bottom of page