Maakt u zich Zorgen om uw Kinderen? Privédetective Karin Geens biedt u heldere Info & Antwoorden.

Privédetective in Vlaams-Brabant, Leuven & Mechelen: kinderen opvolgen

Kinderen zijn een belangrijk goed. U wilt natuurlijk het beste voor hen, en op de hoogte blijven van wat ze doen. Ons detectivebureau verricht onderzoek naar de vele verschillende problemen die betrekking kunnen hebben op het welzijn van uw kinderen. Een goed ingelichte ouder kan zijn of haar kind(eren) tijdig bijsturen. Reken daarom op onze Privédetective in Vlaams-Brabant, Leuven & Mechelen!


Puberende scholieren hebben soms onvoldoende weerstand tegen groepsdruk, of worden nieuwsgierig naar drugs- of alcoholgebruik. Wij infiltreren in het uitgangsmilieu van uw kind en verifiëren alles wat u wilt weten.

Drugs of alcohol kunnen heel wat problemen veroorzaken, maar ook de omgang met bepaalde vrienden. Wat doet uw kind tijdens het uitgaansleven? Gaat het wel naar school? Ook wordt onderzocht of uw kinderen worden verwaarloosd of aan hun lot worden overgelaten in het licht van het bezoekrecht van een van de ouders. Ook voor verontrustende verdwijningen kunnen de Detectives u verder helpen.

Ook voor een mystery shopping-onderzoek en het onderzoeken van bedrijfsdiefstal bent u bij ons aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden en vraag gratis advies of een prijsofferte op. Onze prive detective is actief in de regio van Mechelen en Leuven.

Privé-detective Karin Geens

Uw privé-detective voor het opvolgen van kinderen in Vlaams-Brabant