U vermoedt dat uw partner vreemd gaat? Privé-detective Karin Geens biedt heldere informatie en ondersteuning bij Echtscheiding, Betrappen op Overspel, stalking & Opsporingen.

Detective in Vlaams-Brabant, Leuven & Mechelen: onderzoek vreemdgaan, echtscheiding

     In het geval van echtscheidingen werken onze Detectives met een onderverdeling in bepaalde zaken, die uiterst discreet en vakbekwaam voor u worden uitgezocht. Bij vermoedens geeft Detective Karin Geens definitief uitsluitsel. 

Er zijn verschillende redenen om tot een onderzoek over te willen gaan. Vreemdgaan komt vaak voor, en is meestal catastrofaal voor een relatie. Echtscheidingen zijn veelal het gevolg van overspel. Ook voor het onderzoeken van de levenswandel van uw kinderen en mystery shopping kunt u bij ons terecht in de omgeving van Mechelen en Leuven.

NEEM CONTACT OP

U kunt ons inschakelen voor:

1- Betrappen op overspel

U kunt een onderzoek instellen doen om uw eer of die van de familie te redden, voor de versnelling van de echtscheidingsprocedure of voor het onderhoudsgeld. Echtscheiding impliceert vaak dat één van de partners alimentatie moet betalen


Diegene op wie de alimentatieverplichting rust zal vaak de schijn opwekken onvermogend te zijn. Wij gaan ook op zoek naar een oplossing voor kwijtschelding van onderhoudsgelden.

2- De levenswandel nagaan van uw partner
We onderzoeken of uw partner een scheve schaats rijdt en iemand anders heeft. Kortom, wat uw partner doet in het dagelijkse leven als u niet aanwezig bent.


3- Vooronderzoek voor het huwelijk

We gaan voor u in detail nakijken met wie u in het huwelijksbootje stapt, en of dat uw partner iets op zijn of haar kerfstok heeft.

4- Stalking
Soms gaan ex-partners over tot verregaande vormen van pesterijen. Door onderzoek te laten doen, kunt u deze terreur definitief een halt toeroepen.

Detective Karin Geens helpt u graag verder. Neem contact op voor meer informatie, gratis advies of een vrijblijvende prijsofferte.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op voor meer informatie, een gratis raadpleging of een vrijblijvende prijsofferte. Onze detectives voeren onderzoek uit in Leuven en Mechelen.

Privé-detective Karin Geens

Uw detective voor het onderzoeken van overspel & personeelscontrole in Vlaams-Brabant